Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit800g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1400g840kcal21g182g1.4g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Nakki,popsi grillinakki800g2072kcal96g44.8g168g1.6g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g20g132kcal0g0g14.8g0g
Maustepippuri, annos 1g20g0.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10120g6605kcal253.2g531g382.4g65.2g
Valittu annoskoko5060g3303kcal126.6g265.5g191.2g32.6g
Annoskoko puolitettuna2530g1651kcal63.3g132.8g95.6g16.3g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468