Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1021g299kcal9.6g46g4.1g19.4g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g330g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g1382g1451kcal110.5g193.4g27.6g138.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2223g778kcal22.2g151.1g11.1g31.1g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10128g6400kcal300.8g828.4g207.8g390.6g
Valittu annoskoko5064g3200kcal150.4g414.2g103.9g195.3g
Annoskoko puolitettuna2532g1600kcal75.2g207.1g52g97.7g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167