Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g16g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7.3g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g9g26kcal1.7g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g106kcal4.2g1g9.2g0g
Valittu annoskoko51g53kcal2.1g0.5g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal1.1g0.3g2.3g0g
Arvot/100g100g104kcal4.1g1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102