Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g16g28kcal3.3g0g1.6g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka12g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g64kcal7.2g1.2g3.4g0g
Valittu annoskoko52g32kcal3.6g0.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal1.8g0.3g0.9g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690