Rosmariinipunajuuret

Kuoritut punajuuriveneet pussiin.

Sinne öljy, hunaja, rosmariinia ja suolaa.

Sekoita ja anna marinoitua.

Levitä pellille.

Uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Annemi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g300g960kcal3g234g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g300g2700kcal0g0g300g0g
Punajuuri 4500g1727kcal45g310.5g9g112.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10200g10774kcal96g1089g618g225g
Valittu annoskoko5100g5387kcal48g544.5g309g112.5g
Annoskoko puolitettuna2550g2694kcal24g272.3g154.5g56.3g
Arvot/100g100g106kcal0.9g10.7g6.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82634