Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g123g74kcal1.8g15.9g0.1g1.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g80g22kcal0.6g4.1g0.3g2.3g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g64g153kcal7.9g0g12.2g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.6g3.8kcal0g0.4g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.8g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g514kcal21g41g26.4g6.8g
Valittu annoskoko512g257kcal10.5g20.5g13.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna256g129kcal5.3g10.3g6.6g1.7g
Arvot/100g100g50kcal2.1g4g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070