Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha292g484kcal55.4g0g29.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g38g121kcal3.4g19.7g2.3g3.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 146g94kcal4.7g7g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g1503kcal136.2g53.6g80.6g6.8g
Valittu annoskoko512g751kcal68.1g26.8g40.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna256g376kcal34.1g13.4g20.2g1.7g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110