Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2917g4843kcal554.3g0g291.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g379g1214kcal34.1g197.2g22.8g34.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1459g936kcal46.7g70.3g51.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 365g520kcal45.6g1.1g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10240g15025kcal1361.4g537.2g806g68.4g
Valittu annoskoko5120g7512kcal680.7g268.6g403g34.2g
Annoskoko puolitettuna2560g3756kcal340.4g134.3g201.5g17.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110