Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2336g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1635g2779kcal327g0g163.5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1168g409kcal32.7g54.9g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10276g6376kcal719.4g109.8g350.4g0g
Valittu annoskoko5138g3188kcal359.7g54.9g175.2g0g
Annoskoko puolitettuna2569g1594kcal179.9g27.5g87.6g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690