Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g197g158kcal37.4g0g2g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g113g394kcal2.2g3.4g40.5g0g
Emmental juustoraaste, lidl96g352kcal27.7g0g26.8g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g113g383kcal2.2g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1035g2571kcal139g13.6g217.4g0g
Valittu annoskoko518g1286kcal69.5g6.8g108.7g0g
Annoskoko puolitettuna259g643kcal34.8g3.4g54.4g0g
Arvot/100g100g248kcal13.4g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213