Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g417g1334kcal25.4g191.7g50g0g
Jauheliha porsaan 12%2917g6185kcal525.1g0g350.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1462g1170kcal38g58.5g87.7g0g
Kananmuna, keitetty 388g553kcal48.4g1.2g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g18482kcal1273.8g502.8g1055g0g
Valittu annoskoko5184g9241kcal636.9g251.4g527.5g0g
Annoskoko puolitettuna2592g4621kcal318.5g125.7g263.8g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590