Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g30kcal3.5g0g1.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.9g8.9kcal0.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Pasta, Pirkka Gnocchi7.8g28kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g142kcal10.2g13.2g5.2g1g
Valittu annoskoko52g71kcal5.1g6.6g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g36kcal2.6g3.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g136kcal9.8g12.7g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519