Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g14g15kcal1.2g2g0.3g1.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana105g66kcal3g8.8g2g4g
Valittu annoskoko53g33kcal1.5g4.4g1g2g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal0.8g2.2g0.5g1g
Arvot/100g100g63kcal2.8g8.3g1.9g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167