DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2709g752kcal32.2g110g5.4g56.9g
Porkkana 542g177kcal3.4g30.1g1.1g13.8g
Ruokasuola jodioitu 45g1.2kcal0.3g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)813g6259kcal8.1g8.1g690.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 903g1591kcal17g28g153.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)108g22kcal0g7g0g0g
Sokeri 90g367kcal0g90.2g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10440g18388kcal124g553.8g1702.4g146.2g
Valittu annoskoko5220g9194kcal62g276.9g851.2g73.1g
Annoskoko puolitettuna2610g4597kcal31g138.5g425.6g36.6g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273904