Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g3200g5440kcal608g0g320g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sipuli 1600g484kcal20g76.8g3.2g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10480g13103kcal1366g156.2g736.6g54.4g
Valittu annoskoko5240g6552kcal683g78.1g368.3g27.2g
Annoskoko puolitettuna2620g3276kcal341.5g39.1g184.2g13.6g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176