Italian pata

Vettä lisätään 8 desiä ohjeen mukaan.

Valmiissa ruuassa on puol litraa vettä ku sitä haihtuu jauhelihasta ja muutenki..

Jaskapkp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Italianpata, ilman jauhelihaa (Blåband)75g285kcal9.7g51.7g3.4g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1050g1234kcal95.4g103.4g46.8g13.4g
Valittu annoskoko525g617kcal47.7g51.7g23.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna263g309kcal23.9g25.9g11.7g3.4g
Arvot/100g100g118kcal9.1g9.8g4.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42817