Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1544g429kcal18.4g62.7g3.1g32.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g772g734kcal154.4g0g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2574g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 57g173kcal5.4g7.6g13.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)257g70kcal3.3g12.4g0.5g4.4g
Voi 52g373kcal0.6g0.2g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10512g3556kcal364.2g165.8g128.4g75.4g
Valittu annoskoko5256g1778kcal182.1g82.9g64.2g37.7g
Annoskoko puolitettuna2628g889kcal91.1g41.5g32.1g18.9g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834