Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g144g151kcal11.5g20.1g2.9g14.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g232g81kcal2.3g15.7g1.2g3.2g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1055g666kcal31.2g86.2g21.8g40.6g
Valittu annoskoko528g333kcal15.6g43.1g10.9g20.3g
Annoskoko puolitettuna264g167kcal7.8g21.6g5.5g10.2g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167