Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g3224g5482kcal612.6g0g322.4g0g
Kananmuna kuoreton 443g633kcal55.4g1.3g45.4g0g
Sipuli 1612g488kcal20.2g77.4g3.2g27.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g13203kcal1376.4g157.4g742g54.8g
Valittu annoskoko5280g6602kcal688.2g78.7g371g27.4g
Annoskoko puolitettuna2640g3301kcal344.1g39.4g185.5g13.7g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176