Valkosuklaa-lime-hyydykekakku

Laita liivatelehdet (4kpl) likoon kylmään veteen.

Murskaa digestivet monitoimikoneessa, ja sekoita sulatettuun voihin.

Levitä leivinpaperoidulle irtopohjavuoalle.

Vatkaa kerma, mausta sokerilla ja lisää rahka.

Liuota liivatteet 1-2 rkl kiehuvaa vettä ja sekoita nopeasti rahkaseokseen.

Kaada rahks keksipohjan päälle, ja hyydytä jääkaapissa min. 5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g9g42kcal0.7g6.4g1.5g0.3g
Rahka vanilija25g40kcal1.8g4.1g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g42kcal0.2g0.4g4.4g0g
Voi 4.7g34kcal0.1g0g3.8g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g329kcal5.6g24.8g22.8g0.6g
Valittu annoskoko53g165kcal2.8g12.4g11.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g82kcal1.4g6.2g5.7g0.2g
Arvot/100g100g310kcal5.3g23.4g21.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206566