Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7g24kcal1g3.9g0.5g0.8g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl18g61kcal2.5g11.2g0.5g1g
Juusto Oltermanni 17%8.7g19kcal2.6g0g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.8kcal0.6g0.9g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g254kcal13.4g32.6g8.6g3.6g
Valittu annoskoko53g127kcal6.7g16.3g4.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna27g64kcal3.4g8.2g2.2g0.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.5g8.1g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374