Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 10g4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sokeri 3.4g14kcal0g3.4g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g36kcal0.2g7.8g0g0.6g
Valittu annoskoko54g18kcal0.1g3.9g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g9kcal0.1g2g0g0.2g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.3g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239114