Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g262g458kcal49.7g0g28.8g0.3g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g262g445kcal20.1g13.6g34g7.3g
Sitruunamehu, laimentamaton8.7g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g1809kcal139.6g27.4g125.6g15.2g
Valittu annoskoko532g905kcal69.8g13.7g62.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna266g452kcal34.9g6.9g31.4g3.8g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395