Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1870g3103kcal355.2g0g186.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 401g906kcal64.1g2g72.1g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g868g243kcal5.2g51.6g1.7g21.7g
Pasta, Pirkka Gnocchi801g2884kcal96.1g600.9g8.8g27.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 13g38kcal1.4g5.7g0.3g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 1068g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g14493kcal1051g1346g540.6g113.8g
Valittu annoskoko5328g7247kcal525.5g673g270.3g56.9g
Annoskoko puolitettuna2664g3623kcal262.8g336.5g135.2g28.5g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519