Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton250g270kcal56.4g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)250g62kcal2.5g13.7g0g3.5g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g736kcal119g43.2g9g8g
Valittu annoskoko535g368kcal59.5g21.6g4.5g4g
Annoskoko puolitettuna268g184kcal29.8g10.8g2.3g2g
Arvot/100g100g69kcal11.1g4g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315210