Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaatti 187g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1073g193kcal4.2g20.4g8.6g7.4g
Valittu annoskoko537g96kcal2.1g10.2g4.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna268g48kcal1.1g5.1g2.2g1.9g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781