Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g644g3445kcal50.2g219g264g59.2g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g2058g5351kcal41.2g82.3g535.1g10.3g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2632g3158kcal86.9g97.4g263.2g0g
Makeutusjauhe, Rainbow42g166kcal0.8g40.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g24241kcal358.2g878.8g2124.6g139g
Valittu annoskoko5376g12121kcal179.1g439.4g1062.3g69.5g
Annoskoko puolitettuna2688g6060kcal89.6g219.7g531.2g34.8g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146