Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kebabliha(lidl)19g37kcal3.5g0.6g2.3g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g24g7kcal0.4g1.1g0.1g0.6g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g185kcal8.2g4.2g15.2g1.2g
Valittu annoskoko54g93kcal4.1g2.1g7.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal2.1g1.1g3.8g0.3g
Arvot/100g100g171kcal7.6g3.9g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424