Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g6.5g35kcal0.5g2.2g2.7g0.6g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g21g54kcal0.4g0.8g5.4g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g26g32kcal0.9g1g2.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g243kcal3.6g8.8g21.4g1.4g
Valittu annoskoko54g122kcal1.8g4.4g10.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g61kcal0.9g2.2g5.4g0.4g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.1g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146