Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 16g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g8g7.6kcal1.6g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.5g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana109g37kcal3.8g1.8g1.2g0.6g
Valittu annoskoko55g19kcal1.9g0.9g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g9kcal1g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834