Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 39g11kcal0.4g1.6g0.1g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl7.8g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g7.8g31kcal2.3g0.1g2.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g136kcal5.8g3.8g10.2g1.4g
Valittu annoskoko55g68kcal2.9g1.9g5.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g34kcal1.5g1g2.6g0.4g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.5g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542