Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl2509g3312kcal328.7g7.5g208.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1485g6030kcal0g1485.2g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g418g1464kcal54.4g284.3g10g0g
Perunajauhot,rainbow851g2756kcal0.9g689.1g0.9g11.9g
Leivontamargariini Euroshopper101g727kcal1g1g80.7g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g28703kcal773.8g4961.4g599.6g24.2g
Valittu annoskoko5400g14352kcal386.9g2480.7g299.8g12.1g
Annoskoko puolitettuna2700g7176kcal193.5g1240.4g149.9g6.1g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746