Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton403g576kcal48.4g0g40.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl67g228kcal1.3g2g23.5g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g6.7g49kcal0g0g5.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g60g363kcal12.7g4g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g2432kcal124.8g12g203.6g0g
Valittu annoskoko544g1216kcal62.4g6g101.8g0g
Annoskoko puolitettuna272g608kcal31.2g3g50.9g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703