Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g800g2800kcal40g560g48g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g800g1120kcal44g152g36g0g
Vispikerma Flora 20%800g1760kcal24g40g160g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Mansikka 2800g1303kcal14g235.2g5.6g53.2g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka200g76kcal2g18.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g14442kcal248g2092g499.2g106.4g
Valittu annoskoko5440g7221kcal124g1046g249.6g53.2g
Annoskoko puolitettuna2720g3611kcal62g523g124.8g26.6g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397