Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä3317g12273kcal199g1028.3g829.3g33.2g
Valio maustettu rahka, vanilja1327g2123kcal96.9g212.3g92.9g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g796g1186kcal5.6g284.2g0g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g31165kcal603g3049.6g1844.4g82.4g
Valittu annoskoko5440g15582kcal301.5g1524.8g922.2g41.2g
Annoskoko puolitettuna2720g7791kcal150.8g762.4g461.1g20.6g
Arvot/100g100g286kcal5.5g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640