Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Maapähkinä 7g40kcal1.8g0.9g3g1.1g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g150kcal4.8g7.8g10.2g4g
Valittu annoskoko55g75kcal2.4g3.9g5.1g2g
Annoskoko puolitettuna28g37kcal1.2g2g2.6g1g
Arvot/100g100g136kcal4.4g7.1g9.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474