Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g175g298kcal35g0g17.5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka125g44kcal3.5g5.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1101g683kcal77g11.8g37.6g0g
Valittu annoskoko551g342kcal38.5g5.9g18.8g0g
Annoskoko puolitettuna275g171kcal19.3g3g9.4g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690