Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g2100g1680kcal399g0g21g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g1200g4200kcal24g36g432g0g
Emmental juustoraaste, lidl1020g3754kcal295.8g0g285.6g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g1200g4080kcal24g36g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g27427kcal1485.6g144g2317.2g0g
Valittu annoskoko5520g13714kcal742.8g72g1158.6g0g
Annoskoko puolitettuna2760g6857kcal371.4g36g579.3g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213