Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit88g23kcal0.8g4.2g0.3g2g
Peruna, keskikokoinen 60g153g92kcal2.3g19.9g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.2g5.5kcal0.3g0g0.5g0g
Nakki,popsi grillinakki88g227kcal10.5g4.9g18.4g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.2g14kcal0g0g1.6g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1108g723kcal27.8g58g42g7.2g
Valittu annoskoko554g362kcal13.9g29g21g3.6g
Annoskoko puolitettuna277g181kcal7g14.5g10.5g1.8g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141468