Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g146g481kcal23.3g90.3g2.9g8.7g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.9g7.3kcal0.3g0g0.6g0g
Vesi291g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1492kcal88g180.6g46.6g17.4g
Valittu annoskoko557g746kcal44g90.3g23.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna278g373kcal22g45.2g11.7g4.4g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141