Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha32g53kcal6.1g0g3.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g4.1g13kcal0.4g2.2g0.2g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 16g10kcal0.5g0.8g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g164kcal15g6g8.8g0.8g
Valittu annoskoko56g82kcal7.5g3g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g41kcal3.8g1.5g2.2g0.2g
Arvot/100g100g147kcal13.4g5.4g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110