Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 28g84kcal6.4g0g6.6g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g19g10kcal0.4g1.2g0.5g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g205kcal13.8g3.2g15.6g0g
Valittu annoskoko56g102kcal6.9g1.6g7.8g0g
Annoskoko puolitettuna28g51kcal3.5g0.8g3.9g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.8g13.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071