Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka45g5kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g3.4g0.8kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g134kcal1g1.8g13.8g1.2g
Valittu annoskoko56g67kcal0.5g0.9g6.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g34kcal0.3g0.5g3.5g0.3g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706