Jauhelihapihvi

Kaikki aineet sekaisin ja vaivaa kunnolla (voi ja öljy pannulle paistamista varten).

Paista kypsäksi pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Svehkaoja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi 0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g205kcal20g0.4g13.6g0.2g
Valittu annoskoko56g102kcal10g0.2g6.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g51kcal5g0.1g3.4g0.1g
Arvot/100g100g182kcal17.8g0.4g12.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215008