Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti2.1g11kcal0.5g0.7g0.6g0.6g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.6g0.9kcal0.1g0g0g1.6g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g6.3g21kcal0.7g4g0.2g0.8g
Auringonkukansiemen 4.2g25kcal1g0.5g2.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g115kcal4.6g10.4g5.8g6.6g
Valittu annoskoko57g58kcal2.3g5.2g2.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal1.2g2.6g1.5g1.7g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.2g5.1g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502