Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g8.3g29kcal0.4g5.8g0.5g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g8.3g12kcal0.5g1.6g0.4g0g
Vispikerma Flora 20%8.3g18kcal0.3g0.4g1.7g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mansikka 29g14kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana113g151kcal2.6g21.8g5.4g1.2g
Valittu annoskoko57g75kcal1.3g10.9g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g38kcal0.7g5.5g1.4g0.3g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.3g4.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397