Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%14g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Philadelphia Light tuorejuusto7g13kcal0.5g0.2g1.1g0g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g86kcal5g3.2g5.2g1.8g
Valittu annoskoko57g43kcal2.5g1.6g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal1.3g0.8g1.3g0.5g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.8g4.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484