Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima77g293kcal22.3g0g22.3g0g
Paprika, punainen70g18kcal0.6g3.2g0.3g1.4g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)154g400kcal14.9g73.9g5.1g9.4g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)203g205kcal40.6g5.5g2g0.8g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)56g95kcal3.9g1.7g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2022kcal164.6g168.6g76.2g23.2g
Valittu annoskoko560g1011kcal82.3g84.3g38.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna280g506kcal41.2g42.2g19.1g5.8g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959