Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 2800g8376kcal639.8g0g653.2g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g1867g1027kcal37.3g121.3g46.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl933g793kcal13.1g41.1g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g20392kcal1380.4g324.8g1530.4g0g
Valittu annoskoko5600g10196kcal690.2g162.4g765.2g0g
Annoskoko puolitettuna2800g5098kcal345.1g81.2g382.6g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071