Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1800g306kcal34.2g37.8g3.6g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g280g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1000g2800kcal190g0g220g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11200g11652kcal480.4g123.6g1007.2g0g
Valittu annoskoko5600g5826kcal240.2g61.8g503.6g0g
Annoskoko puolitettuna2800g2913kcal120.1g30.9g251.8g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102